Social Icons

Tuesday, September 21, 2010

sampai termimpi2=p

si kecik syameel ni la yg berjaya meng'enter dlm mimpi ai sebaik saja balik dari perth beberapa bulan lepas. dok sakan sgt main dengan dia, last2 bukan budak nyer yang ngigau mengekek2, ai pulak yang termimpi2 bila balik sini:p

syameel udah besar, dah 1 1/2 yrs. bertambah chubby, so ai laggi gereeemmm:D lupa nak cerita, gambar ni sewaktu mereka sekeluarga beraya di rumah saya. sementara suami saya melayan mak abah syameel makan, ai pun amik peluang snap snap ^_^



p/s: ade video gelagat2 si kecik ni jgk, kat perth ada, kat rumah kami masa beraya pun ada, nnt ada masa bleh upload:) ehh, tapi kena minta izin mama abah die dulu:D

5 comments:

Gayahspears said...

cumelnyer....nk cubit pp dak tecik nih ley tak..hihi :)

^m.r.s. f.a.r.i.z.a.l^ said...

tu la kan. pipi tembam, bibir munggil. nak gegettt je raseee

Syida Shukor said...

comelnyaaaaa diaa :D

white eve said...

aah...sume org comment pon ckap chomel..mmg giler chomel...sape ni? anak sedare ke? ade tips nk dpt baby chomel cmni x? hihik

^m.r.s. f.a.r.i.z.a.l^ said...

hehe:)
gambar anak member. nnt sy tanyakan tips nak dapat anak comel, hihiii;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...