Social Icons

Thursday, September 23, 2010

take your time & choose the best ^_^

Baru sat tadi tgk video majlis perkahwinan anak perempuan tokey NAZA, Nur Nadia SM Nasimudin... yang ala fairytales di facebook. Grand giler. Berapa la jumlah kos yang dibelanjakan gamaknya. Mau dekat 1 juta ni, dengan pelakon2 import yang muscle gebu2 lagi. owh, ai geli tgk orang berketul2 ok. ai malas nak komen panjang2 pasal video perkahwinan fairytales ni, anda tgklah sendiri yer, saya dah link kat atas tu.


Video bawah ni pulak pasal tips keharmonian rumah tangga dari Al-Fadhil Ustaz Kazim Elias. Tak rugi rasanya berkongsi, layan kan lah yer.








Masih pasal perkahwinan, saya nak share lagi satu video Ustaz Kazim, pasal hal ini jugak. Silalah layan, bukan lama sgt pun, tak sampai 10 minit;) Bagi yang tengah memilih calon suami / isteri, ambil lah seberapa banyak masa yang anda perlu, dan kemudian pilihlah yang terbaik. Yes, mmg saya suka quote ini “take your time and choose the best”. Terbaik dari sudut apa, terbaik seperti yang Ustaz Kazim cakap. Dah tengok video kan?

Bagi yang dah berkahwin, yakinlah dengan pilihan anda, dan bersama-samalah kita betulkan kekurangan pada diri sendiri dan pasangan untuk mendapatkan rahmah dari-Nya. Masih belum terlewat
:)


4 comments:

^m.r.s. f.a.r.i.z.a.l^ said...

peminat ustaz kazim boleh tgk video2 ceramahnya kat FB "Ustaz Kazim Elias":)

idakaz said...

hehe, tmpt lain nk dgr ceramah beliau adalah youtube channel alongkeramat1 ;) tpkan, ada satu ceramah dia tjk bidaah (best gak) xjmpa lg kt online.. nk dgr lg tjuk tu.. kalo jmpa, pls roger2.. :D

^m.r.s. f.a.r.i.z.a.l^ said...

kak dayah, pasal bida'ah tu kat sini, tp tak complete =)

https://www.facebook.com/video/video.php?v=1599505590276&ref=mf

idakaz said...

noted, thank you.. xsure yg ni ke yg kite dgr dulu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...