Social Icons

Thursday, September 23, 2010

iPhone4 dan mee goreng

tengah TV3 tunjuk berita iPhone4 tetiba dengar nama dipanggil.

"fatiha. fatiha."
"yer, yer kak liza"

ai pun bukak sliding door tepi, nampak dah dari dalam ade juadah yang hendak diberi.

"ni haa ade mee goreng, panas lagi. sory le, banyak bekas fatiha kak liza tak pulang lagi, hehehee"
"mekaceh, wat susah2 je kak liza ni, tak kesah pun bekas tu"

sengaja letak gambar mee goreng panas ni, gambar iPhone4 semua orang leh tgk, gambar mee goreng kak liza ni ai sorang je ade:p


buat sang suami, diet hari ni tak menjadi lagi. niat di hati mmg taknak amik dinner after 6pm, tapi ni dah dapat rezeki turun dari langit lah pulak. kena makan jugak la kan, kan?? sang suami tak yah berdiet yer di rig sana, makan je semua buffet yang ada, sbb ai pun takleh nak diet kat sini. nanti yuu diet, yuu kurus. bila yuu kurus, aii gemukk sorang2. ohh tidakk!=p

btw, iPhone4 agak menyentap jiwa dan raga. nak nak pulak DiGi ada baiknyer plan. erm tapi DiGi ok ke? err.. macam yer yer je nak beli. buat masa skrg memadailah dgn E71 ni, WLAN senang, apa pun senang, jatuh beratus kali pun E71 ku ini masih gagah.

p/s: jgn disebut2, nnt dia merajuk


7 comments:

sang suami said...

hahaha.....dr hari ke hari nak dietnya. Alamatnya sampai abg blk pn tak diet lg.

^m.r.s. f.a.r.i.z.a.l^ said...

oh sangsuami anda online rupanya. awat tak habaq?:p
ekekee. tu la, camane ni???

ProfHariz said...

beli la iphone 4 :P ehehe~

kerangRebus said...

blanje 1phone4 sjibik! 0_0

idakaz said...

tiha, kite xtau kalo ni apply kt tiha ke x.. tp kalo kite nk krs, diet cmne pon xleh jln.. cara yg berkesan adalah dgn aktiviti fizikal..;) so bila tgh byk beraktiviti, blhla maintain.. xde aktiviti, mcm di'blow'jdnya.. ehehe..

wannurfazrini said...

nice entry to win . goodluck :)

^m.r.s. f.a.r.i.z.a.l^ said...

hehe. entry ni bkn utk task DiGi tu. ade spesel entry utk contest tu insyaAllah. entry ni kebetulan je;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...