Social Icons

Sunday, September 12, 2010

Mayat Datuk Sosilawati dijumpai?

Saya perasan dalam Bernama sekejap tadi, around 2.00 am. katanya ada 4 mayat dijumpai di Morib disyaki Datuk Sosilawati bersama 3 lagi rakannya yang hilang sejak 30 ogos lalu. Lepas googled up, ada lagi satu rumours yang kata mayat dijumpai di ladang getah. tak tahu yang mana satu betul. berita ni belum disahkan. bernama online belum keluar berita lagi, cuma berita di channel 502 saja.

Harap sangat berita ni tak benar.
walaupun kebarangkalian sangat tinggi.

Jom baca dari BeautifulNara.Com. Kalau anda rajin boleh baca komen2 readers kat bawah entry tu. ada maklumat jugak, tapi taktau sahih ke tak.

p/s : dalam Bernama, NTR kata nak revise gaji pekerja di Malaysia sejajar dengan bakat yang seseorang ada. kalau kerja jadi pegawai tapi bakat tinggi & menyumbang dalam bidang gardening di tempat kerjanya, nak kasi gaji ikut gaji pegawai level biasa ke atau gaji garderner yang profesional?:p


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...