Social Icons

Wednesday, July 22, 2009

Quality Time 2gether

Ahaks. Biase la, bile my dearest husband (DH) ada cuti aje, mulalah kepala ni plan nak jalan2, yelah, bile DH takde, takkan nak jalan sorang2 ye dak. ehehe.

Berikut adalah Laporan Aktiviti Jalan2 kami:p

Venue : Bukit Merah Laketown Resort (1st time ke sini,nama je dok Ipoh:p)

Attraction : Ecopark, Orang Utan Island, Waterpark, SkyCycle, Chairlift, Water Activities





Nampak gayanya kami agak wrong-timing kali ni, memandangkan water-level yang sangat rendah, jadi any activity yang related dengan air, tak dapat dijalankan..huhu.. jadi, ape yang dapat, kami redah je lah. Not bad, first experienced.

Disebalik wrong timing tu, ade jugak yang good timing, tak sangka ade Gempak Santai Harian Metro lak weekend tu, so mmg banyak aktiviti, siap ade free concert lagi malam tu.. Mila, Mus (May), Maximus, Along (RL3) and etc.. So layan je la...












Esoknyer, meredah Ecopark, best sgt, feeding animal2 tu, rase macam release je serba-serbi. Huhuu.. nyesal beli animal feeds to 1 paket of RM5 je (consist of mix pellet, vege, nuts, etc), klu tau beli lebih takpe. Most enjoyable moment.. Nak2 pulak kami datang waktu ‘lunch hour’ diorg, mmg kelaparan. Aggresive. Best.


















Lain kali leh gi lagi ..!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...