Social Icons

Saturday, September 25, 2010

The Amazing Race Asia Season 4 (TARA4) dah mulaa wehh


Whoot whoot!
TARA-4 dah mula pada 23 Sept (khamis).
Mulanya tak alert pun pasal bila new season ni nak mula. Luckily masa saya tgh browse channel terperasan, terus lekat!


Dipendekkan cerita, cabaran permulaan ini bermula di KL. salah satu Malaysian Team, Khairie and Ethan mendahului sampai di pit stop pertama, atas cruise ship lagi. Tahniah ya bro. Harum jugak nama Malaysia. Advantage bagi team malaysia sebab pandai selok belok jalan kat negara sendiri, especially kat Batu Caves. hehe.


Champion of the 1st pit stop!


Ivan & Tengku Hilda pun not bad, at the 6th place! whoot whoott.

So peminat TARA sekalian, boleh update bila-bila masa pasal TARA4 di sini. Enjoy yer!

2 comments:

AIman_De_Cloud said...

wahh best nie. harap Malaysia menang cam yg gurl2 due dulu tuh. baek wok.

^m.r.s. f.a.r.i.z.a.l^ said...

yes! semangat ni.
yg vince's sisters tu kan.
ethan & khairie ni mcm ade hrpnn je ke final. 1st aritu dah dpt PS3 & 46inches SonyTV. mantap lah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...