Social Icons

Thursday, September 30, 2010

entry #158 yang tidak bertajuk

hari ni r&d meeting macam rutin bulanan biasa.
alhamdulillah dapat berkongsi sesuatu untuk opismate semua.
paksa jugak buat slide malam tadi memandangkan hari ni ada meeting.
tp kan, kengkadang ai suka jugak hasil kerja ai bila last minute.
ekekekeee.. best jugak buat kerja dalam keadaan stress!:p
ditambah pulak tengah migrain. lagilah teramat best.
hahahaaa...

cakap pasal migraine, apasal ntah susah pulak nak hilang bebetul sakit kepala ni. sampai mintak uphamol650 kat lab mammalian viro, ponstan ai tertinggal kat rumah. lepas pekena baru rasa ok skit, ringan skit kepala ni.

errmm, jam pun dah 5:30 ptg, ai nak chow dulu.
esok jamuan raya opis. semoga bergembira makan2 untuk semua opismate.
dengar2nya boleh tahan menu tahun ni, kalau ada masa ai snap gambar & share ok?




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...