Social Icons

Monday, September 20, 2010

Electris Train Service, ETS by KTM


Akur dengan tuntutan kerja sang suami, ai pun menghantar sang suami ke Stesen Keretapi Ipoh. padahal akur tak akur memang kena pi kerja pun, hihi. ETS en.rizal pukul 11.15 pagi. Macam biasa journey sang suami bermula dari Ipoh - KL Sentral - KLIA - Kuantan - Kijal - Kerteh - Searex9. Semua jenis pengangkutan akan dinaiki baik yang di udara mahupun di darat, dari ETS, ERL, flight, teksi dan heli =p dah lama en.rizal tak ke kerteh, projek sebelum ni banyak di miri.

So siapa yang nak tahu schedule pengangkutan awam dari ipoh ke airport leh tanya en.rizal. segala schedule ada dengan dia. Bas Yoyo, Bas StarShuttle, Plusliner Airport dan the latest schedule ETS


Kaunter ETS di stesen keretapi ipoh. kat sini ade hotel jugak, the magistret. boleh menginap sini, dan ade rumah urut jugak, tetttt:p


dalam trolley beg itu mengandungi 1001 rahsia:p samprit ada, almond snow ada, simpul kasih ada, balqis ada, famous amos ada:p



suasana dalam ETS. ni coach E kot. pramugari belum tunjuk muka lagi:p


Schedule ETS. Berbaloi dengan harga promosi sekarang RM30, perjalanan tak sampai 2 jam.



ETS dah ada, jom orang ipoh pakat2 kerja kat KL;)


2 comments:

sang suami said...

amboiii...cepatnya masuk dlm blog...hehehe

^m.r.s. f.a.r.i.z.a.l^ said...

hehe. ala, nnt ai byr la royalti utk model entry ni, ok?:p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...