Social Icons

Travelog Mrs. Farizal

Hi semua :) 

Entry di bawah ni adalah sekadar perkongsian pengalaman, tiada niat yang bukan bukan, sebab ianya pun tak seberapa, luas lagi bumi Allah ni yang belum diteroka. Entry-entry ini juga adalah entry2 lama yang dah bersawang dalam blog ni since few years ago. Apa yang saya lakukan hanya membuka ruangan khas di page yang baru ini, itu saja. hiksss!

Siapa yang mahukan serba sedikit input tentang tempat, tips boleh email saya. InsyaAllah boleh dikongsikan, kamu yang ada pengalaman pun sudi-sudikan share dengan saya. Mungkin kamu boleh cadangkan kami tempat menarik yang belum dilawati jugak. bukan kena bayar pun kalau kita berkongsi kan?;) 

Oh, last but not least, disclaimer itu penting :: saya tiada kaitan dengan mana-mana travel agency mahupun pihak hotel, apatah lagi AirAsia, MAS, mahupun syarikat bas dan teksi atau pak supir =p


1. Day Trip to A "Fine" City, Singapore,



















Perth, Australia  2009

Vienna, Autsria, 2011




Langkawi 2012





Moga ada yang mendapat manfaat :)

p/s: Ada beberapa info dari tempat yang menarik dalam negara yang telah dilawati, tapi masih belum ada waktu untuk menulis contohnya Langkawi, Cameron Highland, Pulau Redang, AFamosa Resort, Pangkor dan kampung halaman saya teluk intan;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...