Social Icons

Saturday, July 10, 2010

jeles

melihat iklan KFC hot & spicy malam tadi, jiwa saya terus bergelora, ahaks. dah lama jugak tak keluar flavor peberet tu, asyik blackpepper yang tak berapa nak menjadi, huhu. lalu hari ni terus ke KFC terdekat. tapi kenapa kali ini dah tak se-hot & tak se-spicy yang dulu? tak best.. tak best..!


nafsu makan saya kembali susah nak dikontrol, terutama bila saya escape lunch, membuatkan petang hari saya jadi amat lapar dan tgklah apa dah jadi sekarang, makan KFC pulak untuk dinner. hohohoo..! 

otway ke kfc tadi, masa berhenti di trafic light, saya tengah dengar cd lagu-lagu jiwang yang saya burn sendiri ikut-suka-hati-nak-letak-lagu-apa lama dulu. tgh2 melayan lagu wonderful tonight, saya terpandang kereta sebelah. nampaknya di gegurl tu tgh tersenyum simpul tertunduk2, dan si boboy kat sebelah tgh tersengih2 kejap2 menjeling si gegurl kat sebelah. entah apa yang di'ayat oleh si boboy pun entah. tapi cukup membuatkan saya jeles. huhuhuhuhu.. kenapa lah sang suami tiada di sisi sekarang, kalau tak, bukan setakat tersenyum simpul lebih dari tu pun saya boleh buat pada yang tersayang, ohh jelesnya:p taktau lah tgh hangat bercinta, dah berkahwin atau kawan sekerja merpati sepasang tu, tapi ohh, jelesnya saya! gatai kan.

dek kerana hati yang dah diserang jeles sebentar tadi, sebaik sampai di KFC pun saya masih berperang dengan hati sendiri. melihat merpati dua sejoli yang tengah beratur sama2 depan saya, si boboy bertanya sambil memeluk pinggang si gegurl "sayang nak makan apa" si gegurl kata "i nak nugget dah lah". yang tengah berdua-duaan makan sama2, nasib baik saya take away saja, kalau tak mau ada yang menitis air mata. 

uwaaa. sampai gitu sekali kah teha?:p 

oklah, taklah seteruk itu keadaan saya, tapi saya jelesss lah jugak tgk org lain berdua-duaan. oh, sang suami, bila nak balik, boleh bergurau senda dalam kereta dan makan kfc sama2:p 



gambar ni macam kurang significant dgn entry, hehe. ekceli masa ni hantar en.rizal di KLIA last week, tapi kali ni bapak & ummi tersayang turut serta sebab lepas tu nak hantar adik bongsu saya, noramin ke UTM Jln Semarak, tak lupa kredit kepada cik nani yg tukang hamik gambar:)) 

gambar ini bukan lakonan ok, anda tak tau betapa saya berperang menahan empangan yg tunggu masa je nak melimpah, tapi daku cover sebab ada bapak & ummi dan tak lupa cik nani & amin yang pasti akan mengutuk kaw2, ehehehee...:p

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...