Social Icons

Saturday, August 21, 2010

jom pi tesco!


to-do-list hari ni dimulakan dengan pergi tesco dengan mother in law (mil). nak memanfaatkan kupon di atas. tapi tak aci, spend RM125 ke atas baru entitled 10% rebate. mesti sume orang akan cukupkan jugak RM125 ye dak. demi kupon itu. tapi kira make sense jugak la sbb kalau pi tesco mmg senang2 je reach bil RM125, ade je benda nak beli.

eh, sekarang megasales kan? untuk mengetahui latest sales yang berdekatan dengan anda, boleh tgk kat web ni. siap boleh subcribe. senang kan. usually saya amat jarang membeli belah selagi tak sales, rasa rugi kalau beli time tak sales. itu pasal bila sales akan pulun membeli. err.. bole pakai ke alasan shopping gini?:p

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...