Social Icons

Saturday, August 28, 2010

iftar dengan pak shuhay

khamis baru-baru ni saya cuti kerana urusan keluarga di teluk intan. walau cuti berderet sebab nuzul quran jatuh hari jumaat, namun tak dapat bermalam di sana sebab ade janji pulak dengan macam2 orang di rumah sendiri keesokkan harinya. jadi lepas berbuka puasa bersama bapak, ummi dan en.noramin di sana kami balik ke ipoh semula.

en.noramin yang bukak cadangan supaya kami sekeluarga berbuka di luar. akibat last minute, tak sempat nak book awal sangat, jadi kami pilih restoren sutera bayu ni. lokasinya berhampiran dengan Tabung Haji dan LHDN teluk intan (depan padang bandaran). restoren ni ada lagi satu cawangan, Sutera Indah yang lebih eksklusif, menu lebih mengancam, tempat air-cond, tapi tu lah, disebabkan last minute, jangan berangan ok. tapi sutera bayu turut tak mengecewakan! sedap2 jugak sumenyer.


orang pakai baju pink ade nampak kurus skit tak?:p kuikukuii..

Ketibaan bapak & ummi. mcm ramai je rakyat datang byk2 keta,huhu.

bapak kata "restoren sane dan tak kawan dgn restoren sini":p opss! tetttt!

ini bukan ai yang order ok, pak shuhay yang order ok. bapak borek anak rintik:p btw, ayam lemon tu sedap. siakap pun boleh tahan fresh.


membazir itu sahabat setan. lalu tinggal la kepala ikan je yg tak dibaham, heeehe:)

minggu depan balik lagi, nak ambik tempahan kuih raya, baju raya, dan yang sewaktu dengannya. oh baju raya, sila jangan buat hal macam tahun lepas ok:p



2 comments:

kulop ludin said...

lama tak gi sutra indah tuh...
kalau mintak nasik goreng, sepinggan leh kongsi berdua.. banyak tul!!

^m.r.s. f.a.r.i.z.a.l^ said...

betui tu cikgu. hehe.
so far makan situ mmg puas hati.
try butter shrimp! maveless...huhu!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...