Social Icons

Saturday, October 24, 2009

Congrates my lil bro =)

Wah wah. Dapat jumpa Tuanku Bainun. Once in a life time. hehe. Tahniah adik ku, Ahmad Noramin yang seorang ni. Tak sia-sia terkejar sana sini dengan study, live band, jadi head boy lagi, dengan F1 competition lagi, dengan dikir barat lagi (ahaks), dengan program leadership lagi, wahh. Berbaloi nampaknya yer. We are proud of you bro..!! Well done..!!


Masuk paper utusan. hehe. bukan senang Tuanku Bainun nak datang sekolah kan (walaupun sekolah itu ambil nama sempena Tuanku Bainun). Bertuah dapat jumpa.


Wajah seorang bapa, Tn. Hj. Ahmad Shuhaimy & sang anak. hehe. I guess if my late mom ada masa ni, surely she must be the happiest & so proud of my lil bro. But, tak apa, jangan dikenang kisah sedih yang lampau. Life's must go on, saya dan kami semua yakin, ini adalah hadiah tak ternilai untuk seorang ibu walau beliau sudah tiada, iaitu kejayaan seorang anak:)


Menurut En. Amin saya ni, katanya Piala Tokoh ni hanya akan dianugerahkan kepada Tokoh Pelajar apabila Tuanku Bainun datang ke Majlis Anugerah tahun berkenaan sahaja. Kalau Tuanku Permaisuri tak datang, Tokoh Pelajar tahun itu akan dapat piala lain, bukan Piala Tuanku Bainun. tu sebab ade 3 nama saja di piala itu. Tahun 1989, 1994 dan the latest 2009 which the lucky one is my bro.

Sebagai ending, diharap En. Amin akan terus study hard for SPM this year. Chaiyokk2!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...