Social Icons

Thursday, October 8, 2009

Beyonce oh Beyonce..!



Saya baru perasan..! Konsert Beyonce kat Bukit Jalil rupanya on 25th Oct ni. Wah macam best je...!! Halo..Haloo.. mesti Beyonce nyanyi nanti. hehe.

Saya buat sikit research sambil demam seharian kat rumah ni (meniarap depan tv, bentang toto ni, badan mula nak kebah, huhu.)

Date/Time (List):25 Oct 09, Sun 8pm
Venue: National Stadium (Outdoor), Bukit Jalil
Ticket Price: RM583, RM383, RM283, RM183, RM93
Seating Map: Click to View
Status:Hot Selling
Booking Hotline:603-7711 5000 or http://www.axcess.com.my/main.htm

Dengan naif nya, sebenarnya saya tak pernah gi konsert2 ni (jom heboh- sekali pun tak penah gi), tak teringin sangat, tapi yang beyonce ni mcm best je.. huhu. en rizal takde during this date, klu ade pun mesti dia takmo gi, kalau ade game MU kat mesia je dia nak gi. uwaaaaa.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...