Social Icons

Saturday, October 3, 2009

Runtuhan @ Fair Park.

Balik dari open house rumah Kak Nurulaini-Azmie petang tadi, saya dan collegue saya Naama saja nak pergi tengok tapak kejadian runtuhan kat Fair Park tu. Sebelah jalan masih ditutup mengakibatkan kesesakan kat jalan tu. Tapi semata-mata nak tengok sendiri apa yang jadi, saya turut jugak jalan yang sesak tu.


Tadi dalam berita, parents mangsa yang terbunuh dalam runtuhan ni nak saman pemaju. huhu. sebab cuai/lalai. Memang bangunan tu dalam proses nak diruntuhkan, tapi takde sebarang precaution langsung. Seeloknya tutup jalan tu sehingga kerja-kerja selesai supaya tak membahayakan org yang lalu lalang, jalan tu dah la main road.

Ambil iktibar dengan macam-macam kejadian yang jadi kebelakangan ni..huhu.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...