Social Icons

Thursday, November 11, 2010

gambate yang bukan bodek

5:40 petang. masih di lab. cuaca kat luar pun masih gerimis.
geng yang naik motor dah boleh beransur pulang, maka tinggal saya seorang.
masih ada yang perlu dilunaskan sebelum esok menjelang.

harini banyak pelajaran yang didapati, terima kasih sgt pada sifoo En. Ali;)
tak boleh bayang cemana lab ini tanpa sifoo kami. en ali boleh tak jangan pencen lagiii?

esok another task will be in place. kali ini en.boss RM akan turut serta.
baru sekejap tadi selesai buat preparation apa yang patut.
tak pernah pulak saya bekerjasama dengan en.boss RM secara close dlm satu project macamni.
sebab biasanya en.boss akan terlibat indirectly dan tidak turun padang dgn unit kami.
harap2 team yang baru terbina ni akan berjaya;)

oh tak sabar nak mulakan esok hari. harap2 ade lagi candidate our new "baby" akan terhasil;)
gambate team monoclonal and exclusively presenting en.boss RM..hehehehe...

p/s: awas, jangan fikir entry ini entry mengipas en.boss pulak yer...! plssss ai tak main bodek2 okehh..:) saya akui saya kureng skill bodek dan bodek2 pun never work on me obviously;)



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...