Social Icons

Sunday, January 11, 2015

Will you be my travel partner, Fujifilm Instax Neo 90 ?

Tiba-tiba.
Serius tiba-tiba.
Angin takda ribut takda, tukang cucuk pun takda.
Tiba tiba I think I need an instax camera!
Oh No!

Seperti biasa, bila dah terlintas tu, research pun kena dibuat.
Mulalah dari dua hari sampai dua bulan memikir and survey!


Setelah membelek-belek model yang direkemen oleh kawan2 di FB dan lihat juga review di Youtube, saya dah jatuh cinta dengan Fujifilm Instax Neo 90 Classic ! To me, compare dengan model instax yang lain, model ini lebih compact dan nampak smart (and classic at the same time). 

Macam paham sgt je bila baca specs! sumpah tak faham! :p 



Tengok kat Lazada je pun. Ada tau!
Lazada - on Monday kan ada special discount!
Cant wait cant wait cant wait!




11:43 pm
11.01.2015
Tiara Lake Park

1 comment:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...