Social Icons

Sunday, June 26, 2011

Keputusan mini give-away :))

Assalamualaikum!

Ampun, beribu ampun. Buat mini give-away tapi takda keputusan lagi.
Adoi. Ampun yehh!

Kesibukan melanda, hingga terpaksa men-delaykan announcement keputusan.
Keputusan dan ada, cuma tak tertaip entry baru je, huhu.

Kami berdua telah buat keputusan dan ke Legend Water Chalet, PD dan kemudian ke Bukit Tinggi pada hujung minggu lepas. Mulanya hanya nak ke Legend untuk 3 days 2 nights, tapi hanya dapat booking 1 malam saja, memandangkan the next day dah full house. Jadi, untuk memanfaatkan hujung minggu bersama, kami sepakat ke Bukit Tinggi pulak keesokkan harinya. Thanks tips2 anda semua ya;)

dan oleh ituuu.... keputusan nyer adalah...

Jeng...Jeng.. Jeng.....


>


>


>


>


>


>


>>> KEPUTUSANNYA :

1. ciketon fazya
2. bella
3. Lawyer separuh Masak


pls do email me your address(es) yaaaa!!
something is waiting for youuu!!!
^_^


few pics to share;)

@colmar tropicale

@japanese garden


@ legend water chalet


p/s : insyaAllah entry untuk kedua trip ini akan ditulis dalam masa terdekat.
insyaAllah :)))



3 comments:

bella said...

bukit tinggi not bad kan ?? sejuk dan hijau hihi

^m.r.s. f.a.r.i.z.a.l^ said...

hehe;) hijau yes, but during our time visit, tak sejuk mana, sbb musim panas kot. hehe. but, still best! no regrett!

bella said...

salah musim la tu. hihi..mesti byk amek gmba an?? background chantik2..btw thnx kakak. dah dpt dah gift dr bukit tinggi tu. kiut ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...