Social Icons

Monday, May 2, 2016

nurulpateha




Paling rekod. 5 bulan blog tak bersentuh.
Log in pun rasanya ermm... sebulan sekali pun tidak. Boleh katakan, hampir lupa nurulpateha ada blog.

Orang buat blog, nurulpateha nak blog jugak.
Dah ada blog, tak konsisten pulak menulis. Terbiar aje. Macam takda tuan.

Tak relevan dah nak bercerita pasal azam 2016 watsoeva. Dah tengah tahun kot! Tengok balik draft entry, ada yang dah tak relevan, outdated, maka dengan hati sayunya, ku delete draft itu. Ada beberapa draft entry traveling, since 2013/2014 punya trip bayangkan! ayoyyoyyo! 

Hutang entry 2013 
- Umrah April2013
- 5th Bandung 

Hutang entry trip 2014 
- journey to the north (alor setar, padang besar, sik, tasik beris) 

Hutang entry trip 2015
- Medan Jan2015
- Langkawi Mei2015
- Singapore Nov 2015

Hutang entry trip 2016
- Yogyakarta Mac2016
- Cameron Highlands April2016

Upcoming trip InsyaAllah
- Pantai timur Jun2016
- Bandung Ogos2016 
- Johor convo trip Okt2016
- Osaka Dis2016 

alasan busy,
alasan fb dan ig telah mendominasi waktuku.
alasan sejak pakai android smartphone macam tak semangat blog, eh.
ntah apa-apa aje lah kau nurulpateha.

Bagi saya, blog masih relevan.
Nak beli barang, nak bercuti, nak travel, nak cari tips, review dari blog juga yang kucari. Browse sana browse sini, bookmark blog sana, bookmark blog sini.

Jom2. Semangat balik tulih blog jom!! 

From teluk anson with love
22 Mei 2016

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...