Social Icons

Tuesday, May 27, 2014

kota bangkok : apa nak buat lagi tengah2 malam ni

Satu lagi entry sebelum beradu.

Workshop hari pertama dah pun selamat berlangsung siang tadi. Seharian okey belajar requirement untuk ISO 17043 (siapa tak tahu ISO 17043 boleh google). Macam biasa, kalau kelas yang kena go through requirement je, tak kira lah mana-mana standard requirement, dia punya tahap ngantuk adalah panda sekali. Ingat lagi kenangan belajar ISO (rasanya nak dekat 8 atau 9 standard dari ISO 9000, 9001, hinggalah ISO 55000) di Delhi, 4 minggu kot mengadap standard dan requirement2nya, nak lunyai guideline tu kena lanyak hari-hari, dah lah ade exam untuk setiap standard. 

Kali ni tiba ISO 17043 pulak, memang tak pernah attend sebelum ni. Mengantuk memang dah expected. Kopiko dah siap bawak dari Malaysia lagi. Ahahahaaa. Kelas habis lebih kurang pukul 4:30 petang dan lepas tu kami berpakat-pakat pergi shopping mall yang dekat dengan hotel ni. Balik dari hotel, jeng jeng jeng. Bilik dah kena kemas dan ada "sleep well" note dan origami lagi. hihihi. Ingatkan malam semalam je dapat, rupanya malam ni pun ada. ada fresh flower pada mineral water yang diganti setiap hari. Semalam orkid kuning, harini orkid purple. 

Day 1 punya mineral water with fresh flower

Day 2 puny mineral water & fresh flower.
travel set skincare tu pagi tadi saya letak sepah je, balik2 tengok dah lena atur :p 


"sleep well" note & origami atlas katil 

"sleep well" note malam dan origami semalam & malam ni 

Oklah, nak cari tuning nak tidur.

Mrs. Farizal
27 Mei 2014, 10:38pm
The Okura Prestige Hotel
Wireless Road, Bangkok 

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...