Social Icons

Thursday, May 8, 2014

Kemboja | Weewee

[entry tgh malam, tapi tak dan nak publish dah lena]

Salam tgh malam. 

Ini bahana terkinja2 sgt ber'old town' bagai petang tadi, penyudahnya ni lah dia, orang semua dah lena, kita pakat serba tak kena. Plan asal nak bangun sahur, nampaknya kena adjust. Kalau dlm masa sejam lagi masih mcm ni, terpaksa la makan sebelum tidur, takda la pahala sahur. 

Bagi siapa yg follow / friend saya di FB mungkin anda perasan gambar yg kongsikan ni ;) 


Skrg kemboja tu tgh elok berbunga. Syiokk je tgk. Boleh buat bungan tangan pengantin.
Gambar bawah ni ya:) 


Haaaaa... Tantekk tak? Sihat nampaknya, alhamdulillah. Kami ada sepokok lagi kemboja, bunganya warna merah pekat, dah nak mula berbunga jgk, tapi belum sempurna lagi. Tak sabar. 

Habis pasal kemboja. 

---------------------------------------------------------

Satu lagi, pasal bendalah bawah ni. Bagi saya, terlalu kreatif sampai saya pun tak boleh fikir keperluannya. 


Bukan nak melucah ke apa, tapi serious tak faham sbb tu bertanya dlm FB. Betul, kalau uzur mungkin berguna. Selain tu, kata rakan saya mungkin juga masa camping. Nak weewee dalam corong ni takda masalah rasanya, tapi bab kencing berdiri tu adalah errr... tak ke menceceehh weh. tak konfiden nak sembahyang. 

Taktahu siapa punya idea ni, biasa yang suka dan banyak idea kreatif dan inovatif ni adalah Jepun. Sekecil-kecil dan remeh temeh pun depa akan inovasikan supaya memudahkan hidup depa (dan kita). 

rumah semanis rumah
Mrs. Farizal 
kol 2 pagi dah ni wehh 

3 comments:

ietams said...

cantik bunga tu kembang..

Queen said...

kemboja cantik kan?

saya tanam juga. tanam batabng.. tapi mcm nak mati je =P


tak sabar tunggu besar mcm ni.. mesti cantik..

lagi cantik yang putihkuning tu.. yang mcm kat kubur tu.. c antik sangat

El Janna said...

haha mcm ni pun ada ke???

tp kemboja mmg cantik..

btw awk telah di tag dlm entry ni. jom join segment ni^^

http://bbyuya.blogspot.com/2014/05/sudi-tak-jadi-bloglist-saya.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...