Social Icons

Sunday, March 30, 2014

bumi kangaroo #3 : Geelong

Bismillah. 
pengabaian. 
bukan saja blog yang terabai, banyak lagi benda yang terabai kebelakangan ni. 
rasa nak menulis tu ada, tu ada tapi kena lawan dengan diri. paksa challenge diri. 
challenge nyer adalah selagi tak hantar extended abstract utk konferen kedua saya tahun ini, maka selagi itu lah takleh publish new blog entry. kahkahkah. gitu sekali kau teha. 
cipta challenge sendiri, pastu cipta reward, double up the kahkahkah. 

gambar-gambar ni kalau boleh basi, dah basi dah terperuk dalam draft entry. 
boleh terus ke caption setiap gambar utk ceritanya yer. 


dlm banyak2 benda terabai, bab makan tak terabai. buktinya kebuntalan ku terserlah. dari kiri : si buntal, dewi (indonesia), erni (indonesia), faizul (malawi, eh malaysia, hihi) 

cantik kan pemandangan. 2 blok je dari tempat kami menginap. 

yang free hair tu Ohnmar dari Mynmar 

national flag of australia, state of victoria and city of geelong

dengan Ohnmar merangkap roomate saya ! 

nun di hujung sana boleh kalau nak pekena fish & chip ka, ape ka. 

Ni la pekan Geelong, belakang tu Shopping Mall - Westfield.
besar jugakla, dalam ada macam2 butik. 

Kami dalam board room, AAHL, CSIRO Geelong


Skodeng kangaroo dari golf course :p 







Last day di AAHL @ 7 Mac 2014

Last day in AAHL. dengan participant Vietnam : Hung & Dang 
Saya suka Geelong. tenang. aman. trafik tak sesak. selamat.
ada laut. ada mall.

#doakanMH370

30 Mac 2014, 11:17 pm 

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...