Social Icons

Tuesday, May 21, 2013

Kegilaan.


Kegilaan yang gila. 
Gila sebab tengok promosi dah di penghujung dan cuma berbaki lebih kurang seminggu!
Dan saya baru tahu! 

Semalam, tanggal 20 Mei baru saya terkedek. Itu pun mulanya sebab  tergerak di hati nak semak balance starbucks card secara online petang tadi. Huwaaa. Tapi still belum terlewat, masih sempat. 
Half-priced tuu! bukan itu saja, sempena ulangtahun ke-15 Starbucks Malaysia, ada promosi lagi.
Check this out ! 


Boleh nampak kan. 
Reload RM 150 dalam card, dapat tote bag 15th Anniverssary Starbucks yang bernilai RM 68. 
Gila tak menggelupur. 

Dan. 

Ada lagi si merah jambu ni. Dapat free coffee lagi. 


Dengan tak menyempatnyer balik kerja terus ke Starbucks Station 18. Tak dapat Happy Hour pun takpalah. 

Soalan pertama yang saya tanyakan kepada barista ialah "do you still have totebag for RM150 card reload". 

Bila baristas cakap "YES". 
Apa lagi! 
Serbuuu ! 

Hasilnya. 



Sila rujuk laman web rasmi Starbucks Malaysia untuk lebih info (www.starbucks.com.my) dan di sini pula untuk semak baki card dan redeem free gift yang best2 ( https://card.sbux.com.my/) 

Sejujurnya, jangan lepaskan kesempatan ini. Rugi! 

Yg merelakan diri ke Team Building, 
Mrs. Farizal 
Ipoh-Trolak Plus Highway South Bound 
21 Mei 2013. 


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...