Social Icons

Wednesday, September 26, 2012

Ade aku kesah?

Takdelah sampai stress tahap boleh menyebabkan migraine, tapi kalau asyik diganggu dengan telefon, sms dan email boleh jadi rimas jugak dibuatnyer.

Saya tak pernah ada apa2 urusan dengan AmBank, baik pinjaman rumah atau kereta, pinjaman peribadi, kad kredit mahupun debit, malahan saving account pun takda dgn diorg ni.

Kali terakhir saya meroyan pasal hal ni pada Disember 2009, sila rujuk blog entry di bawah :

http://fatihashuhaimy.blogspot.com/2009/12/ignore-panggilan-dari-603-2178-8888.html

Kebelakangan ni dikunjungi pulak dgn email konon2 reminder mcm kat bawah ni. Sehari sampai 3,4 email. Tak cukup dgn email, SMS pun sama naik.

Ada aku kesah? Mmg den tak kesah pun, Tapi rimas lagi melemaskan. Ambank tolong buat sesuatu, saya percaya bank pilihan ramai seperti anda pasti ada penyelesaian dan boleh bersihkan nama daripada hal-hal macamni.

Bagi korang yg alami gangguan yg sama, tolonggggggg lah, Tolonglahhhh jgn pergi reply email ni dan jangan bagi apa2 butiran peribadi pun pada benda2 ni. Sila ignoreee. Peliss.


On my way to China Embassy
m.r.s f.a.r.i.z.a.l
DVS headquarters
Wisma Tani, Putrajaya
26-Sept-2012, 10:48am

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...