Social Icons

Sunday, July 1, 2012

sendat dan padat.


Minggu pertama Julai ni akan jadi minggu yang super duper busy. Dah amat terasa bahangnya dari minggu lepas. Fuhh, moga dipermudahkan, dan selamatlah semuanya minggu ni. 

Esok (Isnin) 
saya berharap takda orang kacau, sebabnya slaid pembentangan saya satu habuk pun tak usik lagi. Dah la kena present 2 progress, satu untuk seksyen, satu untuk komiti. Esok jugak kena update beberapa perkara kepada colleague & Dr. Boss. Fuhh. 

Selasa 
Mesyuarat Pegawai mula pukul 8.30 pagi, tak boleh lewat masuk satu saat pun. Kalau tak kena beri 10 sebab :p Mesyuarat ni amat jarang habis pukul 5.00 petang. Kebiasaanya habis sekitar pukul 6.00 petang, dan kemudian disambung ke esok harinya (separuh hari lagi). Kau ade? 

Rabu 
Kalau nasib menyebelahi, semua mesyuarat semalamnya selesai dengan jayanya, maka satu lagi mesyuarat akan diadakan iaitu Mesyuarat Kewangan. Biasanya mesyuarat ni separuh hari. 

Khamis 
Team VRI akan ke Hari Kualiti & Kecergasan Jabatan Perkhidmatan Veterinar di Kolej INSPEN Bangi untuk menyertai sukan antara JPV negeri serta institut2 dalam jabatan. Tentatif penuh belum dapat lagi ni, tak tahu bertolak pukul berapa dari Ipoh. Taktahu lah cukup training ke tak ni nak buat perbarisan dan main netball. uhuks. 

Jumaat, Sabtu dan Ahad 
Rombongan Hari Kualiti akan berada di Inspen Bangi hingga ke acara penutup Ahad tu. Membayangkan betapa hitamnya saya nanti dan betapa sakitnya urat belikat yang jarang-jarang kali dikejutkan dengan aktiviti sukan ni. Uhuks. 


P/S : Boss, ISNIN dan SELASA minggu berikutnya boleh bagi cuti tanpa rekod? Kalau dapat, mohon 2 hari, kalau tak dapat, sehari pun jadilah! 



Tiara Lake Park 
1 Julai 2012
10:17 malam

1 comment:

Ietams said...

woh macam bz direct seminggu..
terasa mcm mengah gak.. hihihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...