Social Icons

Thursday, July 5, 2012

Bas dan blog.

Suku perjalanan tadi tak tahu angin apa dalam badan sampai jadi loya. Jeling2 jugak siapa ada plastik2 jajan yg dah hbs standby manatahu isi perut nak keluar jugak2.

Tapi alhamdulillah sampai di R&R Tapah dapat sikit refreshment makan buah & salted peanuts. Saya mmg jenis mabuk. Mabuk jln, mabuk laut, mabuk segala2. Mabuk todi je tak.

Dulu2 di awal2 terjebak dgn blog masa tahun 2006/07 masa tu tak pakai smartphone, cuma boleh buat entry pakai laptop. Skrg lebih cool. Thanks Blogger for iPhone. Hehe.

Apapun, saya masih prefer baca blog view guna web-version, bukan mobile-version. Bagi saya ianya lebih byk informasi dan boleh lihat sidebar2 yg ada.

Utk anda yg gemarkan web-version seperti saya, sekiranya anda sedang gunakan smartphone sila pergi ke ruangan paling bawah (selepas entry) dan klik pada "View Web Version". Anda akan ke versi web blog saya^^.

Im on a bus ride,
Mrs. Farizal
Sg Buloh Plus Highway
Southbound
5 July 2012, 12:07pm

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...