Social Icons

Tuesday, May 29, 2012

Oh No!

Tak boleh terima Mejar Dr Faiz terkeluar dari Masterchef Selebriti Malaysia. 
Sebab? Sebab :
  • kalau betul2 ikut cabaran penyingkiran tadi masakan beliau mmg terlebih tomato puree (sampai 1 tin:P), tapi tortilla ok,ayam pun masak, rupa pun ada. Dan cili padi tak terasa,oleh itu mungkin tak menepati tema "malaysia"
  • Raja Azmi salah cheese. rasa lain dari yg sepaturnya. Tak kenal cheese.
  • Double A pulak takda rupa apa, mcm puding roti pun ada. Tapi chef kata sedap.
  • Farouk so far tadi dia yg dapat komen paling selamat.
  • Dr Faiz, dia siap tolong org lain habiskan kerja walaupun tu cabaran individu bukan kumpulan. Tu elemen suci,tak seperti Double A yg asyik provoke & havoc tak tentu pasal


Cabaran2 sblm ni pulak : Dr Faiz top 3 masak lobster. Wuuwuu. Tak adil. Dia ada potensi dan mesti diberi peluang!

Kesimpulan : hakikat realiti show, mereka akan pentingkan rating. Lagi org nak tgk Double A keluar kerana nyampah tgk peel2 dia,lagi penonton nak tgk tiap2 hari rancangan mereka.

Masalah skrg ni takleh nak terima hakikat, boleh?

Wuuwuu T__T
Mrs. Faizzal eh Farizal
Tiara Lake Park
29-05-2012
10:20 pm

1 comment:

~ yus ~ said...

setuju dengan entri ini, sian dr faiz kan. Tp tu lah, dia letak tomato puree tu memang banyak betul, takde citarasa ala malaysian langsung kot, tu yg terkeluar...huhhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...