Social Icons

Thursday, May 24, 2012

Cuti2 Malaysia Langkawi :: Langkawi Lagoon Resort

Hari kedua di LLR. Setakat ini semua berjalan lancar. Kami berdua amat puas hati. Alhamdulillah.

Kami sampai di LLR semalam terlalu awal (12pm), sedangkan dah sah2 tertera check-in time pukul 3ptg. Sementara tunggu urusan check-in selesai kami dihidangkan dgn welcoming drink (pineapple-blue soda-lime juice). Seorg staff dtg untuk confirmkan pilihan tarikh utk dinner. Tak lama lepas tu kami pun dipanggil utk naik buggy & dihantar ke bilik sekitar pukul 12:45pm. Ingatkan kena tggu 3pm jugak:P

Utk percutian 5hari 4malam kali ni kami dah sepakat nak totally rehatkan diri utk 2malam pertama tanpa ada unsur2 shopping mahupun sightseeing. Malah kami tak sewa kereta pun lg ni. Hehehe. Menjelang hari ketiga nanti (esok,jumaat) baru kami akan check out dari LLR & meneruskan lain2 aktiviti ^__^

Saat saya buat entry ni en.rizal tgh berkubang eh berendam :P




Rehatkan diri,tenangkan minda,
Mrs. Farizal
Langkawi Lagoon Resort
24-05-2012
12:20 pm

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...