Social Icons

Thursday, January 5, 2012

Pasrah itu menyerah. tiba tiba

Terima kasih lah untuk application blogger FREE utk Apple iOS5 ni (kalau harga USD9.99 sorrylah saya nak langgan. Huhu. Kudukutt). Dengannya dpt saya tulis entry di mana saja berada, dalam trafik sesak, mahupun ketika badan dah surrender letih berbungkang di katil (erk buruknya description:P) tapi mata kelip-kelip tak reti nak lelap macam sekarang ni.

Salah satu sebab terbungkang eh bukan, salah satu sebab tak boleh lelap.. Sbnrnya sebab LAPAR. Bukan malas nak makan atau diet (mmg jauh panggang dari api) tapi takda selera nak makan, perut pun awal malam tadi steady2 saja.

Tapi nahh, dah masuk tgh malam maka dia pun mula keroncong. Buka hp & cari gambar makanan, sekali jumpa gambar di Gulam Rasul Teluk Intan ni.



Erkk, bukan semakin kenyang, tapi makin lapar dibuatnya:LoL

Lalu kesannya terpaksa memujuk hati bahawa kalau nak ke kedai mamak depan taman pada waktu skrg mmg dah lama tak dibuat jadi jgn dibuat.

Dan pasrah bahawa cukuplah secawan nescafe sebijik buah oren untuk malam ini.

Redha itu ikhlas,
Pasrah itu menyerah.
(tiba tiba)

Okeh izinkan Izzah tidur dulu ya Abg Hariz. Izzah sudah mengantuk. (haha) 


Tiara Lake Park, 
4 Januari 2012
23:40am 

1 comment:

hanaahmad said...

saya selalunya kalau lapar tengah-tengah malam, saya akan terus tidur sebab malas nak melayan perut. hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...