Social Icons

Sunday, December 18, 2011

Weekend & dusun durian

Assalamualaikum!


Musim2 durian ni tak sah takda entry pasal durian kan. Walaupun tanpa sang suami di sisi tapi dgn mak mertua & anak2 buah misi tetap terlaksana. Hehh. Dusun arwah pak mertua ni terletak di kawasan Manong.


Hasil tak sebanyak minggu lepas (trip mggu lepas saya tak join), tapi separuh boot cik city saya lah jgk. Alhamdulillah.



Dek kerana di kampung saya tak banyak dan bukan tanah dusun (kmpg saya banyak kelapa,koko & sawit), teringat pulak pengalaman pertama ke dusun durian dengan sang suami masa mula2 kawen dulu. Jakun sungguh! Heheeheee:P


Ok, terasa nak menulis lagi, mungkin malam nanti. Petang ni ada misi yang masih belum selesai :) 


dengan ketinggian & kebulatan yang sama dengan maksunya, adik di dusun tok! 


Love love love,


Si buntal
Tiara Lake Park
18 Dis 2011
6:30 pm

1 comment:

Ietams said...

meriahnya durian tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...