Social Icons

Saturday, December 31, 2011

::makan-doa-cinta::

Haruslah orang yang tak seberapa terurus perlu ada diary untuk menguruskan aktiviti penting dalam kehidupan :P Besar jasamu wahai diary, walaupun dah berapa tahun tak dapat yang free :(


hasil pencarian diary2012, yg berakhir dgn beberapa hasil yg lain jgk :P


Survey diary di beberapa tempat, last2nya yang di Jusco Kinta City yg jadi pilihan. Pilihan2 yang ada di kedai-kedai buku seperti MPH, Popular (itu saja pun yang ada di Ipoh ni), agak mengecewakan, huh! Masa di MPH, diary yang dicari, tapi mata ni terpandang pulak pada Eat, Pray Love! Bunyi macam ketinggalan zaman kan =P

Ya betul, saya memang belum menonton filem Eat Pray Love, baik di pawagam (sebab sang suami hanya layan action / thriller movie saja di pawagam uhukss!), mahupun belum nonton DVD.

Pada mulanya tak berapa yakin sebab melihatkan rekod buku-buku yang dibeli sejak 1,2 tahun ni mula tak terbaca habis, tapi untuk Eat Pray Love saya cuba sekali lagi! 


peneman pi servis kereta kali ini:P 

Love, 
Teha 
Tiara Lake Park 
31 December 2011 
4:20 pm 

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...