Social Icons

Monday, August 1, 2011

Ahlan ya Ramadhan:)

Assalamualaikum!

Wah, lama saya tak update blog. Entry yang terakhir saya tulis sebelum ini adalah ketika masih berada di bumi Austria, to be spesific Vienna, hikss. Alhamdulillah, dah selamat pulang pun sekarang :)

Ya saya tahu, entry masih lagi terhutang sebab baru tulis separuh perjalanan pergi (KL-Dubai). Belum lagi cerita separuh lagi perjalanan Dubai - Vienna, dan pengalaman saya dan peserta kursus lain sepanjang berkursus di sana. Maaflah, mulanya niat nak update blog hari2 ketika di sana (Vienna), tapi balik ke hotel apartment dah lewat petang (walau masih cerah hingga 9.00pm), masa saya agak terhad untuk online kerana hotel hanya bagi 1 jam internet akses percuma saja untuk sehari. Jadi sejam yang diberikan tu, macam biasa saya manfaatkan untuk menghubungi keluarga. Memang tak sempat nak berblog:)

Tinggalkan sekejap soal pengalaman saya di sana. InsyaAllah kalau ada kesempatan saya akan kongsikan bersama secara berperingkat ya. Entry kali ini khusus untuk mengucapkan..




"Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak untuk semua muslimin dan muslimat, bersyukur kita kerana masih diberi kesempatan bertemu Ramadhan tahun ini. Oleh itu, semoga kita terus dikurniakan kesihatan yang baik rohani & jasmani untuk sama-sama beribadat kepada-Nya, dan moga ianya menjadi Ramadhan yang terbaik buat kita.."



p/s: buat sang suami yang berada di perairan:p sungguh syahdu perasaan memulakan ramadhan tanpa kau di sisi, sob sob:( harap sama-sama kita dapat mengimarahkan ramadhan kali ini walau berjauhan. cant wait to see you & love you!! :)



1 comment:

Sang Suami said...

Selamat berpuasa yerr....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...