Social Icons

Sunday, May 8, 2011

manis manisan :P

Apa daa punya tajuk, ade dalam perbendaharaan kata atau tidak:P

gambar dah basi, eh tak basi lagi, cuma april lepas punya gambar.
cerita basi? basi lah jugak, dah lama nak tulis tapi tak tulis2.
macaron basi? tidak sekali!
tak berapa lama tak sempat nak basi dah selamat dalam perut;)


teee riiiii maaa kaaa sihhhh ciikkk minnnn!!!

berjaya jugak si buntal sorang ni slot-in dalam early April punya order!
maklumlah sampai tak menang tangan cikmin, penangan macaron ni.



Fast delivery with GedEx! Esoknya terus sampai:P
elok tak terusik walau macaron ini agak fragile juga!
cayalah cikmin sebab pakai GedEx;)




si buntal mmg tak menyabar, terus bukak kotak GedEx, sebelum sentuh apa2 snap2 dulu, hiks!
walau nasihat cikmin, paling elok sekali chillkan dulu dalam peti ais at least 24 hours, maklumlah baru lepas transport ke sana ke mari kan.
tapi kurembat jugak satu sebelum masuk refrigerator;)





favourite all the time memang choc flavor la!




di bawah sinaran lampu neon, eh lampu downlight je:P

siapa minat, boleh ke blog CikMin ni!




1 comment:

cikmin said...

hahaha...patutlah ada trafik dari sini... :P baru tau cik teha kita ada belog upanya... :P thanks ye dear...sudi oder macaron cikmin..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...