Social Icons

Saturday, April 16, 2011

singgah jenguk rumah, eh blog!:P

Haishhh.. banyaknyer sawang!
Dah 2 minggu tak jenguk rumah, eh blog!:P

Jangan merajuk yer blog sayang, kamu kan dah dapat adik.
Takleh jeles2 tau. Blog adik ni pun perlukan perhatian.
tambah lagi bila email dan sms berdesup2 masuk.
lalu mama, eh, saya terpaksa lah "lebihkan" blog adik kamu ni buat sementara waktu:P

Blog sayang, alhamdulillah, blog adik kamu ni dapat jugak sambutan walau masih berusia sebulan lebih, haaa..baby lagi kan. Blog sayang, kamu dah nak masuk 4 tahun, kena lah beralah sikit yer!:P

hehee.. sessi pujuk memujuk adik beradik blog saya.
kesian blog personal saya ni. saya ada banyak benda nak update sebenarnya.
tapi manalah cukup kaki dan tangan, eh 2 pasang tak cukup kah teha?
takdelah, sebenarnya kekurangan masa nak update dua2 blog.
en.nuffnang pun dah segan silu nak kasi saya side-income akhir2 ni sejak saya pun dah biar blog bersawang2:p takpalah en.nuffnang, rezeki saya ikut lain pulak, hehe ^_^

oklah, apa yang ada di blog adik kepada mrs.farizal ni?
haaa..nama diberi D'Beauty of Muslimah.
ada macam2 tau!

jom cuci mata sikit, sikit je, no worry!






Yang sini pulak, limited edition dan sangat ekslusif!







Eh, terlebih promo pulak. hehe
ala, blog adik-beradik kan, ape salahnya :P


buat follower2 m.r.s f.a.r.i.z.a.l sekalian, ada special promotion menanti kalian!! pilih je mana yang berkenan, nyatakan pada saya kod busana dan ID Blog anda! ada lah tu yang menanti nanti!




1 comment:

aboyandnick said...

kami ingin meminta jasa baik pihak anda untuk menolong kami mempromosikan blog kami ini... kami memerlukan lebih 100 org follower untuk komersialkan blog ini. kami juga dalam pembikinan program masakan dan kami akan muatkan juga dalam blog ini. jadi kami ingin sekali berkongsi bersama kawan2 bloger yang lain.. jasa anda amat kami hargai. dan insyaallah kami juga akan membantu mempromosikan blog anda juga... terima kasih....

http://dapurbujang-aboyandnick.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...