Social Icons

Friday, March 25, 2011

Moh kite:P

** psttt!! entry ini adalah sticky sehingga 25/3,
sila scroll ke bawah utk entry terkini dari saya :P **

--------------------------------------------

Bismillah. harapan saya semoga usaha ciput ni boleh jadi pencetus cita.

mulanya hasrat nak jual "live" sebab nak bagi orang feeeeel, tengok kualiti materialnya dan kemudian cuba sendiri di badan. nak bagi semua puas hati. maklumlah, saya sendiri pun AGAK cerewet pasal pemilihan material ni. huhu! tapi bila ada ramai (alhamdulillah sgt2) yang suggest bukak blog, akhirnya berjaya dilunaskan! dan tak sangka sambutan menggalakkan!


dengan rendah diri saya nak jemput pembaca blog ^m.r.s.f.a.r.i.z.a.l^ sekalian ke : http://dbeautyofmuslimah.blogspot.com.


Promosi yang sedang berlangsung :

Pembelian 1-2 pcs : Free Postage ke Semenanjung Malaysia & Free Gift
Pembelian 3-5 pcs : Discount 10% tidak termasuk postage & Free Gift
Pembelian Borong 6 pcs ke atas : Discount lebih hebat menanti anda!
sudi-sudikan email saya!

InsyaAllah saya berani jamin kualitinya, tengoklah siapa yang pilih kan! hehe ^_^

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...