Social Icons

Tuesday, March 22, 2011

quick update.

fuh. letih jugak mengerjakan blog.
bukan blog ni, blog ni dah jadi macam anak tiri. kesian blog ni.
blog lagi satu, hiks. blog yang ini tau.
patah pinggang. juling bijik mata, huhu.
baru kau tahu yer teha?
mmg, baru saya tau!

alhamdulillah, blog yg berusia beberapa hari mula ada pengunjung.
terus berdesup ditanya pasal nak jadi pemborong & dropshipping.
alhamdulillah lagi dan lagi, bila usaha seciput mula merangkak menampakkan hasil.
takpalah merangkak, lepas merangkak berjalan, baru berlari.
dah berlari naik moto pulak, lepas tu naik kereta, lepas tu naik kapalterbang:p
haha, apa punya analogi. tak setanding analogi Dr. Boss.
(tiba-tiba masuk Dr. Boss nih:P)

sebetulnya dari hari ahad saya migraine. pelik.
sebab takda benda yg trigger. tiba-tiba.
hingga memaksa saya MC semalam (isnin).
pagi tadi gagahkan diri kerja, tapi malangnya melepek sepanjang pagi dlm bilik opis. tutup blind, tutup 1 lampu, bergelap dari biasa. menjelang petang baru stabil sepenuhnya.
hingga kini.

ok, takmau lama2 depan laptop lagi.
sebab kepala ni baru nak ok.
sat lagi ada yang tak bangun pergi kerja esok.
dah la 8:00am sharp ada meeting.

wahai kepala, janganlah buat hal lagi.
saya janji pantang nescafe.
ya, pantang hari ini saja.
sengal gila tak dapat nescafeee dah masuk 3 hari..!!
huwaaa...!!

sebelum terlupa, singgah2 lah kat blog saya yang satu lagi ni.
ada diskaun menanti! ^_^


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...