Social Icons

Thursday, March 10, 2011

ada cadangan?

kantin tutup. bukan hari ni saja. tapi sampai hujung bulan.
ya, hujung bulan okeh. lagi 3 minggu! lamanya!!
sengsara. merana. si pemakan eh, si pelanggan macam saya yang kuat makan ni.

kalau tidak, setiap pagi, lepas punch-in dan park kereta, ke mana lagi langkah saya kalau tak ke kantin. bila dah tutup ni terasa lah sangat. terasa kelaparan dan ketidaksabaran. haha.

semalam, meeting tak hengat dari pukul 9pagi sampai 12:30tghari.
perut ni bunyi banyak kali, rasanya selang 2,3 tempat duduk pun boleh dengar, haha.
fenomena kebuluran akhirnya berakhir di Restoren Allong di Ipoh Garden.
kedai tersorok, tapi... ramai orang dan yang penting SEDAP!

jadi ada cadangan restoren tak untuk kami terjah tengahari ni?

tasik raban?
stadium?
d' naina?
assam house?
ani sup utara?

itu sudah biasa pergi!
lagi... lagi..!!
bagilah cadangan..
huwaaaaa!!

p/s : kalau kantin tutup sebulan, agak2 saya boleh kurus ? hahahaa!:p


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...