Social Icons

Friday, October 1, 2010

TeacherShida : anda memang rawk & cool

satu alam facebook dah kenal siapa itu teachershida a.k.a cikshida.
sangat kool kan? sempoi gila!
siapa berani buat macam teachershida? ada brannn?:p

setiap orang ada cara tersendiri nak menghiburkan hati sendiri (dan menghiburkan orang), ada cara sendiri jugak nak mendapat kepuasan diri, ada cara sendiri jugak untuk mengisi masa, ada cara sendiri nak mereleasekan tension. maka ini adalah cara teachershida! bravo lah.

sumpah kalau orang kasi RM10,000 pun belum tentu ai nak buat macam ni, ai tak se-sporting teachershida ok. huhuuuu..! bagus ade teacher yang sporting gini, senang nak ngajar budak2, senang nak mendekati budak2. ingat senang ke nak tekel budak2? ingat senang ke jadik cikgu?

dengar2nya teachershida terasa hati bila dihentam oleh segelintir orang yang kurang menyenangi video2 yang dikongsikan sebab profession teachershida seorang cikgu. takpalah, yang tak suka tak boleh nak paksa jadi suka. bagi saya, biarlah teachershida, itu cara dia, let her be. bukan jejas kat kita pun. dapat jugak kita tersengih waktu tension bekerja, kira sampai lah motip teachershida ni, iaitu nak menghiburkan orang.

ada orang menghiburkan hati dengan menyendiri
ada orang menghiburkan hati dengan window shopping
ada orang menghiburkan hati dengan menyental kain
ada orang menghiburkan hati dengan berkebun
ada orang menghiburkan hati dengan masak kat dapur
ada orang menghiburkan hati dengan berblogging (ahaks)
ada orang menghiburkan hati gi karok
ada orang menghiburkan hati dengan ngemas rumah
ada orang menghiburkan hati dengan buat video miming macam teachershida! hehehee...

suka hati die la kan!



rupanya embed2 dah takleh, sila klik "watch on youtube" tu. anda akan terus ke channel "teachershida". pilih la lagu mana nak dengar. selamat berhibur!:)


3 comments:

diana said...

saye pun sokong dia..
dia tak besalah..
minda mereka2 yang suka nampak buruk orang tu la
yang salah..

^m.r.s. f.a.r.i.z.a.l^ said...

kan..kann? sian teachershida:(

Gen Fujita said...

takde masalah pun. at least she's being happy. tapi saya rasa cikgu ni dia cuba buat satu fenomena di internet. apa pun, saya salute dia ni.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...