Social Icons

Thursday, October 7, 2010

Sushi King Bonanza @ RM 2 :: 11 - 14 Oct 2010

mata tak boleh nak lelap. so google sana, google sini. browse MPHonline, ushar eat.pray.love tapi terjumpa pulak novel sheldon yang baru, huhu. browse TGV online, eat.pray.love kat ipoh BELUM keluar lagi. TERtekan blog2 jual coach, pengsan tgk sales sana sini. tapi sekadar tengoklah, sumpah:p browse BigSale.com.my, nak ushar sales apa yang ada, barulah muncul yang lama dinantikan....

jeng jeng..! Sushi Bonanza la, ape lagiiii;)





Date : 11-14 Oct 2010 (Peninsular), 18-21 Oct 2010 (Sabah & Sarawak)
Venue : mestilah Sushi King yang berhampiran anda. ahaks.

T&C :
- Untuk member 2010 & 2011 shj
- Macam biasa 1 hour per entry (cukup2 la tu makan sejam kan, orang lain pun nak makan jugak)
- macam biasa juga, RM2 hanya untuk rice-based on kaiten
- macam biasa, hanya boleh bawak 5 orang per entry
- macam biasa jugak, chop chop tempat tak main yerrr...
- dan macam biasa sekali, dah sedap sental sushi, sila bayar di kaunter, voucher2 lain tidak dilayan!


siapa nak ikuttt?;)



3 comments:

AiDa AzRyN said...

sedap ke sushi?huhu~ aida xpernah makan lagi sushi~ @_@

^m.r.s. f.a.r.i.z.a.l^ said...

shedapp!;)
kalau teringin nak try, try yang smoked/fried/cooked dulu kot, jgn terus try yang raw, kot tak lalu nak makan:p

sang suami said...

hahahaha.....tak ske sushi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...