Social Icons

Sunday, October 10, 2010

Eat Pray Love (EPL)


aritu tengok MAGIKA dengan shariza, naama, basirah, kak zarra & aniza. dari 5 bintang, saya kasi 4.5 bintang. sebab? sebab ada part yang saya tak leh terima apabila dimuzikalkan. tengah ai feeling air mata berlenang2 sekali masuk laguuu.. hancus! terkencat suda baaah:p cemana pun tahniah pada KRU sebab katanya kutipan dah mencecah lebih RM 4 juta.

berbalik pada topik malangnya EPL masih belum ditayangkan di Ipoh. haiihh la, apasal la Ipoh selalu lambat?? tak sabar nak tgk EPL, lalu saya pun ushar2 saja di MPHonline dan browse sana sini about it.

ikut sinopsis ceritanya, Elizabeth Gilbert (Julia Robert) dia ni dah kawen dan ada krisis rumah tangga hingga menyebabkan penceraian. maka untuk mengubat hati dia nekad merantau untuk mencari dirinya yang sebenar, yang dah lama ditinggalkan. Destinasinya Rome, Italy - Bali, Indonesia dan Delhi, India. masa ni lah die jumpa dengan hero dan dia banyak belajar tentang kehidupan yang lebih bermakna. Tgk dalam review semua gambar2nya cantekk2! dan dengar2nya jugak filem ni dikatakan filem terbaeekk oleh Julia Roberts.



bagi siapa minat membaca, boleh dapatkan di mana-mana kedai buku. taklah mahal mana, tak sampai RM 40.00. bagi siapa nak tonton, pi la cinema mana2 kecuali Ipoh yang lambat sangat. tensiii!

mana nak cari EDP nih? ada tak terjumpa kat mana2?

6 comments:

azhar said...

(EPL)English Premiere League...

^m.r.s. f.a.r.i.z.a.l^ said...

tau dah, kalau orang laki EPL tu takde lain dah selain league bola:p

EmakSayeSuperb said...

ouuu.. yan baru semalam tgk magika.. betul, 4.5 star mmg sesuai..
and, EPL, yan dah tgk 2 kali.. hahaha.. tapi 2nd time tgk dah mengantok.. sebab cerita ni lama, dalam 2 jam lebih nak dekat 3 jam kot..

Mario said...

mcm best je citer ni...

Amri Rani said...

mcm best...semua mcm best...
best..best..best...
ble tngok , sedap citer P.Ramle lg...hihi

kerangRebus said...

alahai..nak nengok!!xbksmpatan lar~~tgok iklan pon cm best kan~~0_0

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...