Social Icons

Sunday, October 10, 2010

Ada apa dengan 10.10.10?

Ada apa dengan 10.10.10?
Ya, satu dunia tahu Datuk SMS telah menikahi Dr Halina hari ni. Sweet sangat pasangan mereka ni kan? Suka dengan Dr Halina, nampak simple, not overdone! Walau raut muka Dr Halina adalah raut muka masam, tapi beliau tak lekang dengan senyuman, nampak lembut sangat okehh. oh patutlah Datuk SMS terpikat, ahaks. Klik sini untuk gambar sekitar pernikahan Datuk & Dr Halina.


Sungguh Dr. Halina memang sangat manisss sekali!! [gambar dari gua.com.my]

Hari ini juga kami sekeluarga berkumpul di rumah, bermanja dengan bapak & ummi yang insyaAllah akan mengerjakan Haji pada 18 Oktober nanti. Doakan semuanya baik-baik dan selamat saja ya! Masih ingat masa pertama kali bapak & arwah mama mengerjakan Haji 10 tahun yang lalu, masa tu adik bongsu saya, en.noramin baru darjah 2, ciknani darjah 6, cik arkitek di SEMESTI dan saya sedang buat matrikulasi di KMPP. sampai demam en.noramin rindukan arwah mama, huhu. en.noramin & ciknani makanya terpaksa tinggal dengan pengasuh kami. erm.. 10 tahun sudah berlalu rupanya!

Berbeza kali ini, kami dah cukup besar dan ada haluan sendiri, boleh jaga diri sendiri. Makanya raya haji tahun ini sekali lagi tanpa bapak & ummi. dan entah2 en.rizal pun kena beraya di offshore.. uwaaaa..! hehe! jangan nangis2 okeh teha, anda yang sulung okeh, be strong dan take care of your sisters & brother!

Okeh, berbalik cerita 10.10.10. Setiap tahun setiap orang akan sebolehnya memilih tarikh cantik untuk mengabadikan kenangan. lepas ni pastinya 11.11.11 pulak kan. lepas tu pasti 12.12.12. tapi bila tahun 2013.... tiada lagi 13.13.13..hehehhe! maka, tamat sampai 12.12.12 sahaja fenomena ini:p


Ada apa lagi dengan 10.10.10?



Haaaa... jangan tak tahu, AirAsia dan MAS tidak ketinggalan buat promotion sampai naik juling mata tengok harga pakej yang ditawarkan. semuanya hanya untuk hari ni saja! Siapa berhajat, sila cepattt!


sekian, salam 10.10.10!:D


4 comments:

Myra Jay said...

Wow, siap promote utk MAS & AirAsia lg..jom kita terbang...!!hee

kak long, leeds said...

teha.. ko memang leh jadik promoter le teha... kui kui kui.. so, dah booking tiket flight ke uk dah ke? leh datang lawat akak sambil membawa buah2an tempatand ari msia.. huhuhuhu..

^m.r.s. f.a.r.i.z.a.l^ said...

hihihiii...
ikutkan hati ini mmg ku ingin terbanggg~

^m.r.s. f.a.r.i.z.a.l^ said...

ahaks kak long. idak le lagi kot, husband teman tiada di sisi, maka tak berani nak booking walaupun hanya pi langkawi..:p

kak long le beli tiket balik bcuti kat kampung. ahaks.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...