Social Icons

Saturday, July 3, 2010

rindunyer!

pertamanya rindu pada en.rizal, sbb baru lepas hantar hantar dia ke KLIA.
masa untuk dia kembali bertugas setelah hampir 5 minggu cuti panjang.


keduanya rindu nak blogging.
kenapa saya lama dah tak blogging?
1) sibuk pindah rumah. rumah yang nak ditinggalkan kena kemas & bersihkan, rumah baru apatah lagi, huhu!
2) urusan pindah line telefon & streamyx belum selesai lagi. oleh itu, saya tak dapat online di rumah. hari tu org TM call utk set appoinment, rupanya diaorg salah alamat rumah saya, jadi application kena re-submit. oh tidak! bila line nak pindah ni?? dah nak dekat 3 minggu takda tenet.
3) line opis pun kurang memuaskan. jangan tiru saya yang blogging di tempat kerja!


oleh itu, sepanjang tempoh menyepi ni, baaaanyak benda yang dah berlaku.
saya janji akan kongsikan dalam next entry.
sbnrnya saya dah tulis entry tersebut dalam wordpad, cuma sekarang belum boleh dipostkan entry tu sbb tgh guna laptop bapakku tersayang.


sehingga saya diberikan kelapangan waktu dan kestabilan line tenet di opis (sbb line kat rumah entah bila kontraktor nak datang fix, huhu).

ohh... mmg rindu!
saya rindu kamu en.rizal:(

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...