Social Icons

Wednesday, July 21, 2010

mana ada jual habbatus-sauda?


migraine.
menjelang subuh dia mai.
selagi tak pekena barang ponstan 2 bijik maka tak lega.
bila dah pekena tidoq berjam-jam.
bila bangun kepala bengang.
bila kepala bengang, hati pun cepat hot, dah la kat luar sememangnya hot.
bila hati sudah hot, maka teha bertukar jadi serigala jadian.
bila jadi serigala jadian, semua orang lari.
hahahaaa.. takda la, itu imaginasi saja.
tak seburuk itu.

lepas pekena ponstan, memang kepala agak bengang sbb dah terlebih tidur,
tapi lepas mandi dan kalau rajin sental2 badan ni dgn scrub ke biasanya akan lega!
tapi saya heran sangat, akhir2 ni waktu subuh yang saya selalu kena migraine..
doktor kata, sepatutnya takde unsur stress masa body & soul tgh rest di tengah malam / subuh2 syafie macam tu, doktor kata "teruk migraine awak ni"

kesimpulannya, kena cari penawar la teha! kata org habbatus-sauda pun elok.
nanti lah, balik kerja esok pi cari kat kedai.

4 comments:

ichwana said...

very interesting information....

please read : economic jurnal of andalas university

Baraka - Habbatuss Sauda said...

Kami ada jual baraka ( Habbatus Sauda secara bundle )
http://baraka-gel.blogspot.com/

HabatusSativa said...

Assalamualaikum,
Habbatus sauda’ mempunyai lebih dari 100 bahan aktif dengan berbagai khasiat penyembuhan. U are looking the right choice to take Habbatus sauda as a medication to heal ur Migraine.

KAPSUL BARAKA said...

JUALAN BARAKA & BARANG-BARANG TIMUR TENGAH YANG LAIN .. SANGAT MURAH!!

BARAKA= RM 4/ UNIT..
MINYAK DHOB
BIJI SAUDA'
MINYAK SAUDA'
MINYAK ZAITUB
SEMUA BOLEH DIBELI SECARA PUKAL/ SKIT2

SILA LAYARI LAMAN BLOG KAMI..
http://arrhaudahcompany.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...