Social Icons

Friday, May 7, 2010

rumah oh! rumah : concrete slab


update kali ni just nak share progress concrete slab yg kami bina di kswn terrace tepi yang sekangkang kera ni. tanah tepi ni ada lebih kurang 10 kaki. kami fikir ok jugak kot kalau ada slab, leh lepak bawah ni. tak pun leh la jadi medan pertempuran ping pong, hehe.


bahagian atas slab ni, kalau ada rezeki insyaAllah kami nak manfaatkan, so that balcony di family area bhgn atas jadi besar skit. maksudnya bahagian atas slab ni nanti akan jadi balcony. balcony yang sedia ada nak dipecahkan, dan buat tangga untuk turun ke balcony baru ni. tapi kerja2 ni masih belum siap lagi, baru je start. kalau dah ada progress banyak skit saya akan sharekan, insyaAllah.


ohh!! adik2 saya ada di pangkuan hari ni, hehe. en.amin baru lepas interview 'chekkgu' kat maktab ulu kinta, so dia stay dgn saya hari ni. cik nani saya ontheway balik dari batu pahat. dah start cuti sem. yeyy! takde la saya sorang kat rumah sementara en.rizal bertugas. hehe!

2 comments:

Anonymous said...

Tiha! eheh~ tnpk lak ur blogspot nih.. wah, rmh ktne? xsmpt nk belek hbs blog, skdr singgah sbb rest mata kjp ;) looks nice! ni yg wat xsbr nk ada rmh sndri nih, hihi.. *k hidayah*

Fatiha said...

kak dayah! hehe. rumah kat pengkalan, around 20min dari ipoh. tp tak siap reno lg. nnt jemput la dtg umah ek;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...