Social Icons

Sunday, May 23, 2010

kebahagiaan dalam perpisahan :: Behind the scene:p

Layan je lah yek VC behind the scene lagu shahir ni.

walaupun tajuk lagu ni tak se'rock' melodi lagunya, tapi takpa, shahir punya pasal, saya suka jugak:p

saya baca di channel 15 awal2 pagi tadi, ade forumer tu bagitau undian sms malam tadi end-up with :

shahir 85%, adira 8%, daus 4%, maulana 2% dan iwan 1%.

betui ke tu? sebab lepas concert semalam saya terus layan drama perigi kontang kat tv3, langsung tak teringat nak check peratus undian.

kalau betul shahir sapu sampai 85%, saya dapat rasakan aura shahir bukan calang2, mawi dulu pun leading dengan 48% saja kalau tak silap la. apapun, syabas kepada shahir, dah memang rezeki anda menang kali ni;)

----------------------------------------------
Tak perlu ucapkan sepatah kata
Kerna lantang terbaca dari muka
Kau dan daku sudah tiada
Keserasian di jiwa
Mungkin magisnya sudah hilang

Tak perlulah kita mencuba lagi
Betulkan kesilapan perhubungan ini
Bila setiap perbincangan
Menjadi perbalahan
Manakah agaknya cinta kasih


Chorus
Embun pun takkan mampu menyubur sekuntum
Bunga yang layu pada musim luruh
Yang dulunya mekar di sinar suria
Bila sudah kering pasti akan gugur

Seperti cinta kita yang jelas ternyata
Semakin lama oh semakin rekah
Menimbulkan tanya apa mungkin kita
Temu kebahagiaan dalam perpisahan

Usah titis air mata kau tangiskan
Ku dah cukup menampung selautan
Begitu lama ku pendam
Tapi hanya berdiam
Kerna cuba menafi realiti

Ulang Chorus

Kebahagiaan dalam perpisahan

----------------------------------------------

layannn...:))

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...