Social Icons

Monday, April 5, 2010

monday blues. migraine. meeting.

jarang saya dapat monday yang best dan semangat yang meluap2 nak gi kerja, biasanya monday memang tak best. ditambah pulak dengan weekend yang flat habis akibat migraine yang damn-dah-2 tahun-takkena-tetiba-attactbalik, mengakibatkan jumaat lepas saya terpaksa MC, sabtu dan ahad pun spoilt habis. sampaikan nak bincang dengan kontraktor pasal cat rumah pun terpaksa En. rizal bawak katalog cat balik rumah sbb saya dah tak mampu nak ke tiara lake park akibat sakit yg sampai berair mata-hidung bagai, rasa nak rendam kepala dalam ais batu pun ada.


ke'bluesan ditambah pulak dengan esok & lusa yang dah tertulis "mesyuarat pegawai kanan bil 02/2010" dalam diari yang disponsor oleh Medigene ni. seb baik medigene kasi diary, nak harapkan kerajaan pimpinan NTR tersayang tiada diari untuk tahun 2010 ini ya. slide untuk presentation esok haram satu huruf pun saya tak buat lagi. petang ni pukul 4.00 meeting lagi pulak tu. sempat lagi nak blogging. hahaha. takpa, this entry will take not more than 10 minutes. :p


baru sekejap tadi, jumpa storekeeper en.chew, sambil tengok tandatangan saya dalam borang permohonan bekalan stor, sempat ditiliknya tandatangan saya. mampu jugak buat saya terkekeh2 dengan cik naama mendengar tilikan mr chew tu. kata mr chew "you aaa, kalau buat kerja mau habis itu hari juga, takmau tangguh, then aaa..when you choose a guy aaa, you will make sure the guy is downtoearth and can take care of you, if not aaa, you not even pandang the guy". terkeheh2 kami bertiga dengar. kuikuikui. ok..ok.. jangan percaya, tak baik utk kesihatan rohani. ini selingan saja.


sekian, saya kena attend meeting dulu. sehingga saya berada dalam mode 'blues' lagi. babai.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...