Social Icons

Monday, March 1, 2010

sekitar lawatan deputy minister moa


hari ni sebenarnya ada lawatan yg agak mengejut jugak dr YB. Timbalan Menteri MoA ke VRI sempena malam nanti ada makan malan jabatan di rumah menteri besar perak. kebetulan pulak hari ni adalah hari pertama program Third Country Training Program (TCTP) for South-East Asia yang memang setiap tahun VRI WAJIB jadi host, jadi kena ada opening ceremony lah jawabnya, macam biasa. Agak kelam kabut jugak, dua event besar dalam hari yang sama. Yang penting, kedua-dua event dapat berjalan dengan lancar. heheh=)





After dialog session dgn both deputy minister MoA & director general (DG) DVS, depa berdua ni pergi melawat sekitar premis VRI utk tgk whatever facilities yang available kat VRI ni, disusuli dengan press conference. fuhh! ramai jgk la reporter, ingatkan 3,4 org ja, maklumla mini-event ja, alhamdulillah almost 2+ jugak encik2 press kita datang..! NI adalah geng2 muda mudi kami kat VRI, tgh tunggu VVIP habis melawat.


memperkenalkan cik Naama! location depan bilik mesyuarat MOFY, VRI. dia ni monoclonal-mate saya. kesian naama kena kongsi bilik dgn saya dan secara tak langsung dengar i membebel hari2. hahaha! tapi bilik kami berdua mmg hotspot utk org luahkan perasaan, tak kira sapa.. sbb banyak positive energy gamaknya.. kuar ja dari sessi luahan perasaan, mesti sume orang lega! ekekek... tgk la bilik sapa kan!

oklah, sekian dulu. mmg takda gambar deputy minister even our DG, sbbnya gambar2 mereka ni photographer2 kami yg amik, ini hanyalah gambar2 cari publisiti murahan yang diambil dari nokia N71 saya. ehehee! Malam ni makan malam kat rumah MB, kalau sempat nanti boleh share gambar jugak. peacee!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...