Social Icons

Monday, February 22, 2010

rumah oh! rumah : bhgn 1



ni rumah jiran sebelah kami. diorang tambah concrete slab kat bahagian tepi (3 tiang & roof). asalnya tanah tepi ni kosong saja, mcm rumah kami kat sebelah yang just nampak tanah tu.

soalan 1
cool tak rumah kalau ada slab ni?

soalan 2
kalau tambah slab concrete mcm ni kena apply permission MBI ke?

soalan 3
bila dah tgk jiran sebelah buat, kami pun macam dah minat jugak nak buat slab ni. anda rasa gelap sangat ke kalau kedua-dua rumah kami buat slab ni? cuba bayangkan rumah sebelah nnt (iaitu rumah kami) pun ade jugak slab selebar & sepanjang ni. korang rase cool tak?

soalan 4
korang rase berapa kos nak buat slab ni? kami dapat few prices jugak, paling mahal setakat ni RM19k, paling murah RM12k. tu pun tak masuk tiles kat lantai slab ni nanti. huhu.

angan2 kat bawah slab ni nnt boleh la duduk dating petang2 ke, klu kenduri kecik2 leh la naik meja kat bwh ni ala2 garden party gitu ke, ermmm...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...