Social Icons

Monday, December 21, 2009

Take your time;-)

Dah tengah malam mcmni, lapar lak perut.
Last makan petang tadi masa melepak dgn Cik Nani a.k.a Cik Nur KasihAN kat OldTown Medan Gopeng yang happening itu.

Rupanya OldTown dah ade MemberCard since early December baru-baru ni.
Ohh,lambatnya saya mendapat perkhabaran. huhu. Tapi seb baik sempat lagi.
Kata cik adik kat cashier tu, membercard ni hanya di'distribute in December saja. No more after this & can be use starting January nanti.


OldTown Member Kit (cewahh, sesedap rase je kasi nama) - RM13.90
* 2010 Diary with 4 pages of coupon in front
* 2010 Desk Calender
* Member Card


Member Card ni, kat belakang ade tulis promotion :
* 50% off for any second main meal dinner order (every monday 6-9pm)
* FREE Coffee on OldTown White Coffee Day (last Thursday of the month)


Inside the diary :
* 4 pages of coupon yang valid thru out 2010, promotion according to the date given


Jadi bagi pencinta2 OldTown WhiteCoffee, saya rasa berbaloi anda grab peluang ni. Dapatkan membercard ni di mana-mana cawangan OldTown White Coffee Nationwide.

Sebelum terlupa, disclaimer kena buat jugak ni. Saya tidak mewakili OldTown White Coffee dalam apa-apa dan mana-mana cara sekali pun, saya bukan pekerja atau buat parttime di OldTown, jauh sekali anak Tokey OldTown. Tulisan ini semata-mata untuk berkongsi minat jalan-jalan cari makan dengan pembaca blog sekalian alam.

p/s : hasilnya mata ni susah nak lelap akibat penangan white coffee petang tadi. huhu.

1 comment:

cIk iNa said...

wow..menarikk..thnx 4 the info..mode nak berlari2 ke oldtown..nak rebut diary..hikhik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...