Social Icons

Monday, December 21, 2009

jgn tanya kenapa

cuaca panas. panas hati. hati sakit. sakit jiwa.
asal jumpa org je hari ni, semua org kata "stress la".
ingatkan kite je la dok rasa macam tu.
byk giler dateline, semua nak kejar 31/12.
lab langsung tak jenguk. dok memerap depan laptop.
skt la, kpi la, annual report la, 2010 planning la.
penyakit keturunan betul la.
untung en rizal dah ada kat laut skrg,
kalau tak mmg kena sound sbb bawak kerja balik rumah.

buat kawan-kawan yang baru meluahkan perasaan kat kantin waktu lunch tadi,
Kak Rose, Kak Nurulaini, Khor, En Azrul.
same-same lah kita buat the best utk task2 yang mmg kena buat jugak ni
sbb VRI block FB la maka sy menulis blog ni.
jangan tanya kenapa,
harap maaf, kesulitan amatlah dikesali.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...